“41 KERE MAŞALLAH” TOPLU SÜNNET ŞÖLENİ

Hacılar’da, Kaymakamlık ve Belediye işbirliği ile 41 Kere Maşallah isimli toplu sünnet şöleni düzenlendi. Şölende 30 çocuk ve 26 aile sünnet heyecanı yaşadı.

15 Temmuz Şehitler Parkı, Hacılar Cafe & Restoran’da gerçekleştirilen toplu sünnet şölenine, Hacılar Kaymakamı Haluk Sezen, Belediye Başkan Vekili Bilal Özdoğan, İlçe Müftüsü Mehmet Özbek, Belediye Meclis Üyeleri, Daire Müdürleri, Sünnet olan çocuklar, aileler ve vatandaşlar katıldı.

41 Kere Maşallah Toplu Sünnet Şöleninde, Hacılar Belediye Başkan Vekili Bilal Özdoğan, Kaymakam Haluk Sezen’e teşekkür ederek başladığı konuşmasında, “Tabi ki Devletimiz, Belediyemiz her zaman el ele sizler için İlçemiz için çocuklarımız için gençlerimiz için gereğini yapmakta, bundan sonrada yapacaktır. Çocuklar geleceğimizin teminatı, onları geleceğe hazırlarken bugün üzerimize düşen tüm vazifeleri yapmanın haklı bir gururunu taşımaktayız. Ben burada 30 çocuğumuz ve 26 ailemize tekrar tekrar efendimizin sünneti olan sünneti gerçekleştirdikleri için teşekkür ediyorum. Sünnet olan çocuklarımıza da huzurlu ve mutlu yarınlar diliyorum. Hepinizi saygıyla selamlıyorum.” ifadelerini kullandı.

Daha sonra kürsüye gelen Kaymakam Haluk Sezen ise “İnşallah bütün yavrularımız erkekliklerine ilk adımlarını da attılar. Peygamber Efendimizin de sünneti yerine gelmiş oldu. Vatanlarına, Milletlerine, İlçeleri olan Hacılar’a faydalı olacak, okuyacaklar ve büyüyecekler. Belediye Başkanı amcalarıyla ben, her zaman onların arkasındayız. Her istediklerini yapmaya hazırız. Belediye Başkanımıza da çok teşekkür ediyorum. Bu güzel organizasyonu hazırladığı için Doktor Sibel Hanım’a da çok teşekkür ediyorum. Aile hekimimiz o. Bu sünnet projesinin çalışmalarını yürüttü. Herkese teşekkür ediyorum. Çocuklarımız aileleriyle istedikleri gibi eğlenecekler. Ben hepinizi saygıyla selamlıyorum, çocuklarımızın da gözlerinden öpüyorum.” şeklinde konuştu.

Sünnet şöleni, İlçe Müftüsü Mehmet Özbek tarafından okunan Kur'an-ı Kerim tilaveti ve yapılan duanın ardından, şölen pastasının kesilmesi ile devam etti.

 Kaymakamlık ve Belediye işbirliği düzenlenen, 41 Kere Maşallah isimli toplu sünnet şöleninde sünnet heyecanı yaşayan çocuklar ve aileleri, canlı müzik eşliğinde doyasıya eğlendiler.