ÇEVRİM AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Kayseri Mobilyacılar Odası Başkanı Mehmet Ali Çevrim (58) vefat etti. Çevrim’in cenazesi Hacılar’da toprağa verildi.

Merhum Mehmet Ali Çevrim'in cenaze namazı Hacılar Cami Kebir'de öğle namazını müteakip kılındı. Diyanet İşleri Emekli Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan tarafından kıldırılan cenaze namazına, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, Protokol Üyeleri, iş adamları, Çevrim ailesi, yakınları ve vatandaşlar katıldı.

58 yaşında hayatını kaybeden Mehmet Ali Çevrim, kılınan cenaze namazının ardından Hacılar mezarlığında toprağa verildi.