DEVLET BABA HALKININ YANINDA


Hacılar Kaymakamlığı ve Hacılar Belediyesi işbirliği ile ilçede ekonomik ve sosyal yoksunluk içindeki ailelerin temel gıda ihtiyaçlarının karşılanması için yardımda bulunuluyor.

Hacılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından her ay temel gıda maddelerinden oluşan iaşe paketleri hazırlanarak, ihtiyaç sahibi olan vatandaşlara teslim ediliyor. Bu kapsamda Hacılar Kaymakamı Haluk Sezen ve Belediye Başkanı Doğan Ekici, ilçede ikamet eden ailelere ziyarette bulundu.

                Belediye Başkanı Doğan Ekici, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Belediye olarak vatandaşların huzuru ve refahı için gayret gösterdiklerini ifade ederek “Gece gündüz demeden ilçemiz için çalışıyor ve Hacılar’ın modern bir kent haline gelmesinin yanında vatandaşlarımızın refahı içinde çalışmalar yürütüyoruz. Sosyal sorumluluk hizmetleri kapsamında ilçemizdeki yardıma muhtaç ailelere ulaşarak onların ihtiyaçlarını karşılıyoruz." dedi.

Yapılan çalışmalarla ihtiyaç sahibi ailelere Devletin yardım elini uzatmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Kaymakam Haluk Sezen ise, "Kaymakamlığımız ve Belediyemiz işbirliği ile Sağlıklı Bir Hayat İçin Gıda Desteği Projesi kapsamında her ay düzenli olarak İlçemizdeki yaşlı, engelli ve ekonomik açıdan ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine gıda ve ihtiyaç maddelerinin teslimini yapıyoruz. Bu sayede vatandaşlarımızın refah ve yaşam kalitelerinin yükseltilmesi için gayret gösteriyoruz. Yaptığımız çalışmaların, ilçemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.