ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASI BAŞKANINDAN ZİYARET


                Hacılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası yeni Yönetim Kurulu, Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici’yi makamında ziyaret etti.

                3 Şubat tarihinde gerçekleştirilen 5’inci olağan kongrede Hacılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Mahmut Günek, önceki dönem Başkanı Ahmet Herdem ve oda yönetim kurulu üyeleri, Başkan Ekici’yi makamında ziyaret etti.

                İlçede faaliyet gösteren esnafın istek, dilek ve beklentilerini iletmek ve yeni yönetim kurulunu tanıtmak amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdiklerine vurgu yapan Başkan Mahmut Günek, “Hacılarda faaliyet gösteren esnafın gelişebilmesi ve büyüyebilmesi için ilçenin nüfusunun da artması gerekmektedir. Bu manada belediyemizin gerçekleştirdiği kentsel dönüşüm projesini destekliyoruz. Ayrıca belediyemizin ilçenin göç alması yönünde yapacağı çalışmalar, esnafımızın yüzünü güldürecektir.” şeklinde konuştu.

Esnaf ve Sanatkârlar Odası Yönetim Kurulunun gerçekleştirdiği nazik ziyaretten dolayı memnun olduğunu belirten Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, “Belediye olarak her zaman esnafımızın yanındayız. Onların gelişip büyüyebilmesi için elimizden gelen her türlü çalışmayı yapıyoruz. Ben buradan yeni yönetim kuruluna başarılar diliyor, yeni görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.