HACILAR AK PARTİ KADIN KOLLARI SEÇİM ZAFERİNİ KUTLADI

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri’nde Cumhur İttifakı’na ilçe bazında en yüksek desteği veren Hacılar İlçesi’nin Ak Parti Kadın Kolları üyeleri kutlama için bir araya geldi. Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici’nin katılımıyla gerçekleşen kutlama Hacılar Keklik Tepesi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi.

Cumhurbaşkanlığı seçiminde Yüzde 84.5, Milletvekili seçiminde ise yüzde 67.5’lik oy oranıyla ilçe bazında birinciliği göğüsleyen Hacılar ilçesinin Ak Parti Kadın Kolları üyeleri Keklik Tepesi Sosyal Tesisleri’nde buluştu. Buluşmada pasta kesimi öncesi kısa bir konuşma yapan Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici şu sözlere yer verdi;

“Kayserimizde ilçeler bazında yüzde 85 gibi bir oranla birinci olduk. Emeği geçen ilçe yönetimi, Kadın kolları, Gençlik kolları, bütün Ak kadrolara teşekkür ediyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun.”

Başkan Ekici kutlamanın ardından Ak Parti Kadın Kolları üyelerine başarılarından dolayı hediye takdiminde bulundu.