HACILAR BELEDİYE MECLİSİ HAZİRAN AYI TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Hacılar Belediye Meclisi 5393 sayılı belediye kanununun 20. maddesine istinaden Haziran Ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Hacılar Belediye meclis salonunda gerçekleştirilen Haziran ayı meclis toplantısına Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici başkanlık etti. Toplantıda 2 madde görüşülerek karara bağlandı.

Gündemin birinci maddesinde Park ve Bahçeler Müdürlüğünün 30.05.2018 Tarih ve 1429 sayılı yazısı görüşülerek İmar Komisyonuna havale edilmesine oybirliği ile karar verildi.

Gündemin ikinci maddesinde ise alan Yazı İşleri Müdürlüğünün 30.05.2018 Tarih ve 1430 saylı yazısı görüşülerek oybirliği ile kabul edildi.

Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Hacılar Belediye Meclisi tarafından alınan kararların Hacılar ve Kayseri için hayırlı olması temennisinde bulundu.