HACILAR BELEDİYE MECLİSİ MART AYI TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ


 

            Hacılar Belediye Meclisi 5393 sayılı belediye kanununun 20. maddesine istinaden Mart ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda 2 asıl 2 ek gündem olmak üzere toplam 4 madde görüşülerek karara bağlandı.

Hacılar Belediye meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıya Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici başkanlık etti. Toplantıda, 4 madde görüşülerek karara bağlandı.

            Gündemin birinci ve ikinci maddelerinde yer alan Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün 28.02.2018 Tarih ve 783 Sayılı yazısı ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün 28.02.2018 Tarih ve 784 Sayılı yazısı görüşülerek, Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesine oybirliği ile karar verildi.

            Hacılar Belediye Meclisi Mart Ayı Toplantısının ek gündem maddelerinde ise, Kentsel Dönüşüm Alanına yapılacak olan okul için Hayırsever İşadamı tarafından yapılan 2 Milyon 500 Bin Liralık yardım konusu ve Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili gerçekleştirilecek olan çalışmaların Hacılar Belediyesi İmar A.Ş.’ye devredilmesi konusu görüşülerek oybirliği ile kabul edildi.

            Meclis toplantısının sonunda Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici alınan kararların Hacılar ve Kayseri için hayırlı olması temennisinde bulundu.