HACILAR’DA ASFALT SEZONU TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR


Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Fen İşleri Müdürlüğü Ekiplerince yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Ekici, Şehit Rüştü Bayram Caddesi’nde yapılan asfalt çalışmaları hakkında Fen İşleri Müdürü Mustafa Palaz’dan bilgi aldı.

Başkan Ekici, Şehit Rüştü Bayram Caddesi, Şaşoğlu Cami ile Sakar - Eşmecik Caddesi Kavşağı arasında kalan alanda alt yapı yenileme ve asfalt çalışması gerçekleştirildiğini belirterek, asfaltlama çalışmalarının Ramazan Bayramından önce tamamlanacağını söyledi.

Başkan Ekici sözlerini şöyle sürdürdü;

“Hacılar Yediağaç Mahallemizde, ilçemizi Organize Sanayi Bölgesine bağlayan Şehit Rüştü Bayram Caddesinde, eskiyen alt yapıyı yeniden yaparak asfalt çalışmalarına başladık. Yaklaşık 3 kilometre boyunda ve 9 metre enindeki yolun sıcak asfaltını finisher ile yapıyoruz.  Bunun haricinde doğalgaz çalışması devam eden Sakar Eşmecik ve Server mahallemizde de doğalgaz çalışmaları bittikten sonra kaçak kontrolü yapılacak ve asfalt serimini gerçekleştireceğiz. Hemşerilerimiz acele etmesinler. Hemşerilerimiz güle güle kullansınlar."