HACILAR’DA SPOR EĞLENCESİ

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş, “Spor A.Ş. Bizim Mahallede” adı altında düzenlediği, birbirinden renkli onlarca etkinlikle Hacılarlılara eğlenceli bir gün yaşattı.

Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. düzenlediği etkinlikle 15 Temmuz Şehitler Parkını spor ve oyun grupları ile donattı. Şişme basketbol, tırmanma duvarı, penaltı şov, waterball, engelleri bulunan parkurlar, futbol ve okçuluk alanı gibi aktivitelerle sporu eğlenceyle birleştiren Spor A.Ş., Hacılar’da büyük ilgi gördü.

Hacılar Kaymakamı Haluk Sezen, Belediye Başkanı Doğan Ekici, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Övüç, Belediye Meclis Üyeleri ve Spor A.Ş. Genel Müdürü İbrahim Somtaş, düzenlenen etkinlikte çocuklar ve aileleriyle bir araya geldi.

Hacılar’a ilk defa geldiklerini ve bundan sonra her yıl gelmeyi istediklerini söyleyen Spor A.Ş. Genel Müdürü İbrahim Somtaş, yaptığı açıklamada “Kaymakamımız Haluk Sezen, Belediye Başkanımız Doğan Ekici ve Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Övüç, sağolsunlar bizi yalnız bırakmadılar. Her şeyden önce bizlere bu imkanı veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Çelik’e ne kadar teşekkür etsek azdır. Geçen yıl iki ilçeye gidebilmiştik. Bu yıl inşallah bütün ilçelerimizi gezeceğiz.” Dedi.

Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici ise, etkinliklere Kaymakam bey ile birlikte kendilerinin de katıldığını, çocukların çok güzel eğlendiğini söyledi. Başkan Ekici, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Çelik’e, Spor A.Ş. Genel Müdürü İbrahim Bey’e ve ekibine teşekkür ediyorum. Hakikaten spor etkinlikleri olarak ilçemiz için güzel bir program oldu. İnşallah bu etkinliklerin devam etmesini diliyorum.” Şeklinde konuştu.

Spor ve oyun alanlarını gezerek çocuklar ve aileleriyle sohbet eden Kaymakam Sezen ve Başkan Ekici, yarışmalarda ödül alan çocuklara hediyelerini verdi.  Ayrıca çocuklara dondurma ikramında bulundu.