KAYMAKAM SEZEN VE BAŞKAN EKİCİ ŞEHİT MEZARLARINI ZİYARET ETTİ

Hacılar Kaymakamı Haluk Sezen ve Belediye Başkanı Doğan Ekici, Hacılar Mezarlığında bulunan Şehit Hacı Aydıncı ve Şehit Polis Memuru Rüştü Bayram’ın mezarlarını ziyaret ederek dua ettiler.

Ramazan Bayramı Arefesi nedeniyle şehit mezarlarını ziyaret ederek dua ettik. Hacılar Kaymakamımız Haluk Sezen, İlçe Jandarma Komutanımız Muhittin Doğan, Hacılar Polis Merkezi Amir V. Emre Şen ile birlikte, İlçe Müftümüz Mehmet Özbek’in okuduğu Kuran-ı Kerimin ardından Vatan uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimiz için dua ettik.

Kaymakam Haluk Sezen ve Başkan Ekici, ülkemizin tüm şehit ve gazilere minnettar olduğunu, şehitlerimizin canlarını vatan için feda etmesi sayesinde Ülkemizde huzur ve güven içerisinde yaşanabildiğine vurgu yaptı. Kaymakam Sezen ve Başkan Ekici, başta şehit yakınları ve gaziler olmak üzere İlçe halkının, Türk Milletinin ve tüm İslam Aleminin Ramazan bayramını tebrik etti.