OCAK AYI MUHTARLAR TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hacılar ilçesinin sorunlarını görüşmek ve vatandaşların şikâyet ve önerilerini ilgili kurumlara iletilmesi amacıyla düzenlenen Ocak ayı muhtarlar toplantısı gerçekleştirildi.

Gürdoğanlar Ortaokulunda gerçekleştirilen toplantıya, Hacılar Kaymakamı Haluk Sezen, Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Özdoğan, İlçe Jandarma Komutanı Muhittin Doğan, İlçe Emniyet Müdürü Metin Karataşlı, kurum amirleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

İlçe genelinde tespit edilen talep, istek ve şikâyetleri, mahalle muhtarları aracılığıyla Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Özdoğan ile birlikte değerlendiren Hacılar Kaymakamı Haluk Sezen, gerçekleştirilen toplantının mahallede yaşayan vatandaşların sorunlarının ve taleplerinin çözüme kavuşturulmasının amaçlandığını söyledi.

Toplantıda daire amirleri, kurumlar tarafından gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi verdi ve muhtarların talep ve sorunları değerlendirildi.