YEŞİL BİR HACILAR İÇİN YENİ PARKLAR YAPILIYOR

Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, daha yeşil bir Hacılar sloganıyla ilçeye 5’i yeni olmak üzere 15 adet park kazandırılacağını söyledi.

Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Akdam ve Akyazı Mahallelerinde yapımına başlanılan ve içerisinde mini futbol sahalarının da yer alacağı park yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Başkan Ekici, “Yeşil Hacılar, temiz Hacılar sloganı ile çıktığımız yolda park ve bahçelerimizi biraz daha çoğaltıyoruz. Akdam ve Akyazı mahallelerimizde, geniş alanlarda yeni park çalışmalarımız devam ediyor. Mevcut parklarımızı yenileyerek, 5 adet yeni park yapımını gerçekleştireceğiz. Hemşerilerimiz güle güle kullansınlar.” şeklinde konuştu.

Akdam, Akyazı ve Karpuzsekisi mahallerinde yapımına başlanılan ve içerisinde mini futbol sahlarının da yer alacağı parklara bin 500 adet fidan dikilecek ve bu sayede ilçe, 25 bin metrekare daha yeşil alana sahip olacak.