KAYMOS’DAN BAŞKAN ÖZDOĞAN’A ZİYARET


KAYMOS’DAN BAŞKAN ÖZDOĞAN’A ZİYARET

ÖZDOĞAN; “SANAYİCİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

    Kayseri Mobilyacılar ve Sanayiciler Derneği (KAYMOS) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçın ve Yönetim Kurulu üyeleri, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan’ı ziyaret ederek, 23 Ocak’ta açılacak olan İstanbul Mobilya Fuarı'na davet etti.

    KAYMOS Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçın ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan’a nezaket ziyaretinde bulunarak bir süre görüştüler. Ziyarette konuşan ve yerel yönetimlerin sanayicilere verdiği destekten ötürü teşekkür eden Başkan Mehmet Yalçın, “Bizler sanayici olarak üretim yapıyoruz. Yerel yönetimler olarak sizlerin bizlere verdiği destek ile daha kaliteli işler yapmaktayız. Düzenlediğimiz fuarlar sayesinde şehrimize gelen alıcılar ekonomiye katkı sağlıyor. Bir taraftan da şehrimizin tanıtımı sağlanıyor. Rabbim gücünüzü ve kuvvetinizi artırsın, işlerinizde kolaylıklar diliyor, bir kez daha teşekkür ediyorum.” Dedi.

     KAYSERİ’NİN GÜZELLİKLERİNE GÜZELLİK KATAN BİR İLÇEYİZ

Ziyaretten dolayı KAYMOS yönetimine teşekkür eden Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan’da yaptığı konuşmada; “Sanayicilerimiz üretiyorlar, ülkemize katkı veriyorlar. Gerçekten üretim, istihdam, ihracat dediğimiz üçgen de çok büyük payları var. Ben kendilerine teşekkür ediyorum. KAYMOS deyince bugün ilimizde de ülkemizde de gerçekten ciddi faaliyetlerde bulunan, fuar organizasyonlarıyla da ilimizin adını duyuran bir kuruluşumuz. Biz de Hacılar olarak Kayseri’nin güzelliklerine güzellik katmaya gayret eden bir ilçeyiz. Bu manada da KAYMOS çok yakın takip ettiğimiz, çok yakından işbirliği içerisinde olduğumuz güçlü bir kuruluş. 2023’te Türkiye Yüzyılında da kendilerinin katkıları geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi olacak inşallah. Ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından KAYMOS Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçın, Başkan Özdoğan’a fuar davetiyesi verdi.

12.01.2023